Garage - Carrosserie Volvo en diverse andere merken

Waarom Bosch Car Service?

Een persoonlijke aanpak

Bij Bosch Car Service bent u geen nummer. We kunnen ons ook geen middelmatige service permiteren want u kent ons bij naam en toenaam. We zijn immers die garage bij u in de buurt. Wij doen er dan ook alles aan om u de best mogelijke service te bieden, met kwaliteitsproducten te werken en oplossingen op uw maat te bieden. Daar engageren we ons toe. We bewijzen dag na dag uw vertrouwen waard te zijn.

Bosch in de automobielindustrie

Als de grootste toeleverancier van automaterialen en electronische systemen voor quasi alle automerken biedt Bosch de merkonafhankelijke garages een echte toegevoegde waarde. Ze ontwikkelden immers de alom bekende systemen als ABS, EPS, de computers die de motor sturen en nog veel meer!

Getraind bij de ontwikkelaar van de systemen

Alle Bosch Car Services volgen een vast bepaald aantal trainingen per jaar in de trainingscentra van Bosch. U bent er dus van verzekerd dat ook uw Bosch Car Service mee is met de laatste technologische ontwikkelingen van Common Rail tot Hybride. Bosch is bovendien de grootste producent van diagnosecomputers en -software, zonder dewelke het onmogelijk is om aan moderne wagens te werken. Ook hier bent u verzekerd dat uw Bosch Car Service de trein niet heeft gemist, hij zit immers mee in de locomotief.

Gegarandeerde kwaliteit

Als Bosch Car Service gebruik je natuurlijk in de eerste plaats Bosch wisselstukken. Als de merken op Bosch vertrouwen voor montage in hun fabrieken, kan u dat ook. Bosch staat voor Duitse kwaliteit, in alles wat we doen. Zo worden de Bosch Car Services jaarlijks op hun kwaliteit getest: zowel de kwaliteit van het geleverde werk in de werkplaats als die van de service naar de klanten worden doorgelicht.